Dierenadoptieplan

In deze tijd waarin alles duurder wordt, kan de kinderboerderij elke steun van u gebruiken.
Daarom hebben wij het adoptieplan in het leven geroepen. U kunt een dier symbolisch adopteren, zodat wij met uw financiële steun onze dieren kunnen verzorgen. Het is natuurlijk ook mogelijk om met meerdere personen, een bedrijf of vereniging een dier te adopteren.

Als u een dier adopteert ontvangt u van ons een adoptiebewijs met foto van het door u geadopteerde dier. U adopteert een dier voor minimaal 1 jaar.

U kunt geen speciale rechten ontlenen aan de adoptie. De dieren blijven te allen tijde eigendom van de kinderboerderij en mogen de boerderij niet verlaten. Wij streven er naar alleen dieren ter adoptie aan te bieden waarvan wij verwachten dat ze het hele jaar op de boerderij zullen blijven. Ondanks dit streven kan het voorkomen dat een dier vanwege ziekte of gedragsproblemen de boerderij zal moeten verlaten. De kinderboerderij zal hiervoor geen verantwoording hoeven af te leggen aan de adoptant. Als het door u geadopteerde dier de boerderij verlaat, stellen wij u hiervan op de hoogte en u kunt desgewenst een ander dier uitzoeken of krijgt het resterende deel van uw adoptiegeld (resterende volle maanden) van dat jaar terug.

De adoptiekosten voor één jaar:

Kip                                       € 15,00
Pauw                                   € 20,00
Cavia                                   € 25,00
Konijn                                  € 25,00
Geit                                     € 75,00
Schaap                                € 75,00
Ezel                                   € 100,00
Varken                               € 100,00
Koe                                    € 150,00