Kinderen uit de buurt in actie voor Brinkie!!! Fantastisch bedrag van 916 euro opgehaald met zwerfvuilactie voor Brinkie :) :) :)

Wij, van Brinkie,  zijn erg blij met de hartverwarmende actie van deze topkinderen!♥♥♥
Onze kinderen hebben weer een inzamelingsactie bedacht. 💖
Vorig jaar haalden we ruim 250 euro op voor het verzorgingstehuis Eben Heazer met een sponsorloop.
Dit jaar verdienen de kinderen geld door zwerfvuil te verzamelen. Elke volle vuilniszak 1 euro of buren mogen doneren wat ze willen voor Brinkie, Kinderboerderij ‘t Brinkie . Ennnn we hebben nu al 300 euro! Aan het einde wordt het verdubbeld door een gulle gever die deze actie zo geweldig vindt.
Wilt u ook doneren, stuur me dan een pb met het bedrag. Dan stuur ik een tikkie. Ik zorg dat het bedrag bij Brinkie terecht komt. De kinderen hopen zo dat Brinkie een alarmsysteem kan krijgen. En ik laat natuurlijk weten hoeveel zwerfvuil ze ophalen op 20 maart 2021.

kettingvangeluk@gmail.com

Hartelijke groet,
Jasmijn van der Klip